Лікар про силу удару, що залишив у Фрейзера Кларка вм’ятину на голові: «Зазвичай такі травми спричиняються цеглою»

Лікар про силу удару, що залишив у Фрейзера Кларка вм’ятину на голові: «Зазвичай такі травми спричиняються цеглою»

Цементний Удар: Уордлі знищує Кларка в Ріяді

Боксерський світ вражений після бою між Фабіо Уордлі та Фрейзером Кларком в Ріяді, Саудівська Аравія. Нокаут у першому раунді, завданий Уордлі, викликав шок не тільки у глядачів, а й у медичного персоналу.

Травма голови Кларка, на думку лікаря, настільки серйозна, що аналогічні пошкодження зазвичай спричиняються ударом цеглини. Ця подія підкреслила жахливу силу британського важковаговика та поставила під сумнів майбутнє кар’єри Кларка. Далі ми детально розглянемо цю вражаючу подію та її наслідки.

Лікар порівнює травму Кларка з ударом цеглини, підкреслюючи неймовірну силу Фабіо Уордлі.

Шанувальники боксу часто використовують вислів: “Він бив, ніби в рукавичках у нього цеглини!”. Так описував відчуття після 15 раундів бою з Роберто Дураном легендарний Шугар Рей Леонард. Тепер же британський важковаговик Фабіо Уордлі завдав Фрейзеру Кларку травму голови, яка, за словами лікаря Британської контрольної ради з боксу, що був присутній на поєдинку, “типово спричиняється ударом цеглини”.

Лікар Ніл Скотт, у інтерв’ю Sky Sports, заявив, що ніколи не бачив настільки серйозної травми, завданої кулаком у рукавичці.

Я щелепно-лицевий хірург в NHS, і зазвичай такі травми спричиняються ударами цеглини”, – сказав Скотт, описуючи жахливу травму Кларка. “З урахуванням розміру рукавички, це не те, що ми бачимо у боксі. Для цього потрібна неймовірна сила“.

Це ще раз підтверджує силу удару Уордлі. З рекордом 18-0-1 (17 КО) 29-річний Уордлі продемонстрував свою силу, і тепер він прагне більших боїв. На щастя, Кларк пройшов операцію і, за повідомленнями, почувається добре.

Бен Шалом, промоутер “Великого Фрейза”, також поспілкувався зі Sky Sports:

“Фрейзер успішно переніс невелику операцію”, – сказав Шалом. “Він почувається добре, відпочив і повернеться до Великобританії для подальшого відновлення з родиною”.

Вважається, що Кларку знадобиться від шести до восьми тижнів на відновлення після удару (або ударів), отриманих у першому раунді в суботу. На даному етапі неможливо з упевненістю сказати, чи зможе Кларк відновити свою кар’єру. Це був дійсно неприємний нокаут, той, який може зруйнувати кар’єру хорошого бійця.

Перший бій між Уордлі та Кларком у березні був справжньою війною, 12-раундовим боєм, який закінчився нічиєю. Результат реваншу показав, наскільки покращився Фабіо Уордлі як боєць. Чи зможе Уордлі стати чемпіоном світу? Його неймовірна сила удару дає йому шанс проти будь-кого.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI