Продюсер: Омар Сальсідо готовий зустріти момент проти Кріса Кольберта

Продюсер: Омар Сальсідо готовий зустріти момент проти Кріса Кольберта

Два боксери на роздоріжжі шукають реванш у вирішальному поєдинку

На професійному рингу готується доленосна зустріч, яка може кардинально змінити кар’єру двох талановитих боксерів. Омар Сальсідо та Кріс Колберт зустрінуться у головному поєдинку вечора боксу “Wednesday Night Fights” на платформі ProBox TV, що відбудеться в центрі ProBox TV Events у Плант-Сіті, Флорида. Для обох учасників цей бій – це шанс на реванш та відкриття нових горизонтів, справжня перевірка на міцність та волю до перемоги.

Промоутер Сальсідо, Пако Даміан, вважає, що цей бій – “бути чи не бути” для обох боксерів. Перемога відкриє двері до великих боїв та можливостей. Для 24-річного мексиканця Сальсідо (19-1, 13 KO) це шанс відновити репутацію після поразки від Хосе Нуньєса на ProBox TV у жовтні. Він повернувся до перемог у грудні, здолавши Луїса Корію. Для 28-річного Колберта (17-2, 6 KO) з Брукліна, цей бій є кричущим викликом. Після серії з трьох поєдинків, де він здобув лише одну перемогу, включаючи нокаут від Хосе Валенсуели у грудні, йому необхідний тріумф, щоб повернутися на вершину.

Даміан визнає, що Сальсідо відчував величезний тиск під час поєдинку з Нуньєсом. “Він намагався виглядати якомога краще, але все пішло не так,” – каже Даміан. – “Він занадто сильно розраховував на потужний лівий хук, але Нуньєс постійно рухався, і цей удар так і не пройшов. Я бачив, як він програв той бій.”

Бій на виживання: Сальсідо проти Колберта – розплата за минулі поразки

Однак, за словами промоутера, Сальсідо зробив висновки з цієї поразки. Його виступ проти Корії був більш спокійним та розрахованим. “Він не був занадто затиснутий чи занадто рішучий. Він добре працював лівим хуком та вчасно комбінував удари,” – зазначив Даміан.

Тепер Сальсідо зіткнеться з досвідченим Колбертом, швидкість та рухливість якого становлять значну небезпеку. Даміан визнає, що сильні сторони Колберта схожі на сильні сторони Нуньєса, але на вищому рівні. “Колберт має хороші комбінації, добре відчуває дистанцію та б’є з різних кутів,” – каже Даміан. “Омару потрібно буде пробиватися між ударами Колберта, але я вірю, що Омар – сильніший боєць.”

Сальсідо тренується з Хосе Бенавідесом-старшим, який добре знає стиль Колберта (він був у кутку Валенсуели під час обох його боїв проти Колберта). “Омар має серйозну силу. Якщо він буде бити між комбінаціями Колберта, він зможе його травмувати,” – каже Даміан. “Цей бій не триватиме всю дистанцію. Якщо Омар зосередиться і не буде гнатися за нокаутом, я вірю, що він переможе.”

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI