Реймонд Форд планує другий титул чемпіона світу у більш комфортних умовах

Реймонд Форд планує другий титул чемпіона світу у більш комфортних умовах

Реймонд Форд: Нова вага, нові горизонти

Боксер Реймонд Форд готується до захоплюючого виклику: підкорити ще один ваговий дивізіон. Після втрати титулу чемпіона світу у легкій вазі, він переходить до суперлегкої (130 фунтів), щоб зустрітися з Орландо Гонсалесом у Філадельфії 9 листопада. Це поєдинок стане важливою віхою на шляху Форда до вершин боксу, де його чекає можливість здобути чемпіонський пояс у другій ваговій категорії. Ця подія відбуватиметься у рамках вечора боксу, де відбудуться два головних поєдинки за титул чемпіона світу.

Форд (15-1-1, 8 КО), який цього року програв свій пояс чемпіона у легкій вазі Ніку Баллу, виступить у підтримці головних боїв за титули. У головних поєдинках Джарон Енніс захищатиме свій титул чемпіона IBF у вельтервійській вазі проти Карена Чухаджяна, а Джессі Родрігес битиметься за свій титул WBC у найлегшій вазі проти Педро Гуеррери.

Форд (25 років) здобув титул чемпіона світу за версією WBA у легкій вазі в березні, нокаутувавши Отабека Холмотова у 12-му раунді у Вероні, Нью-Йорк, але вже через три місяці програв Баллу.

У подкасті Matchroom Boxing «Flash Knockdown» 25-річний боксер зізнався, що занадто довго затримувався у легкій вазі (126 фунтів), незважаючи на те, що його тіло сигналізувало про необхідність переходу у вищий вагу.

З пір’їнки до суперлегкої: шлях до наступного титулу чемпіона світу

«Я не вибираю найлегших шляхів», — сказав Форд. «Я хочу, щоб чемпіони дали мені можливість битися за титул чемпіона світу, і я хочу перевірити свої сили з найкращими. Я чув, що Ентоні Какасе також переходить у цю вагу, отже, Шугар Нуньєс отримає шанс поборотися за титул – якщо у нього не буде суперника, я займу його місце та зустрінуся з ним.

«Це те саме, що й коли я боровся за свій перший титул чемпіона світу, коли боксери переходили у вищу вагу й звільняли пояси, історія повторюється. Мені подобаються виклики з боксерами, яких інші бояться або які є справжніми монстрами. Мені це подобається, тому що я можу продемонструвати свої навички та показати, що вони — просто звичайні люди».

«Я б’юся поряд з великими чемпіонами у Філадельфії, але я на тому етапі кар’єри, коли хочу очолювати свої власні шоу», — продовжив він. «Чудово битися недалеко від дому, і зрештою я хочу робити свою власну справу».

«Я не розглядаю бій з Баллом як невдачу, я думаю, я отримав набагато більше, ніж втратив. Фанати насолоджувалися боєм, були задоволені, і хоча я не отримав перемоги за рішенням суддів, це був чудовий вечір боксу, це насправді важливо, головне — влаштувати шоу для фанатів. Багато моїх фанатів вважають, що я виграв бій, тому я ніяк не відчуваю себе погано щодо цього бою».

«Я думав, що мав би перейти у вищу вагу ще до бою з Холмотовим, але я був так близько до титулу чемпіона світу, і я хотів стати чемпіоном світу. Я залишився заради грошей та можливості битися на турнірі в Саудівській Аравії, але, по правді кажучи, я мав перейти у вищу вагу раніше».

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI