Захоплений Мішель Рівера виявив бажання битися з Теофімо Лопесом та Девіном Хейні

Захоплений Мішель Рівера виявив бажання битися з Теофімо Лопесом та Девіном Хейні

“Ла Зарза Алі” прагне бою з Лопесом, Гані та Гарсією

Молода зірка легкого велтера, Мішель Рівера, відомий як “Ла Зарза Алі”, не соромиться називати імена своїх бажаних суперників. Він кидає виклик Теофімо Лопесу-молодшому, чия популярність останнім часом більше пов’язана з соцмережами, ніж з результатами на рингу. Проте Рівера не проти зустрітися і з Девіном Хані чи Райаном Гарсією, якщо ті шукають справжнього випробування.

26-річний Рівера (26-1, 14 KO) останній бій провів у липні, здобувши роздільне рішення над Уго Альберто Рольданом (22-3-1, 7 KO). Багато хто вважав, що результат був спірним. До цього, у листопаді, Рівера здобув переконливу перемогу над колишнім чемпіоном Сергієм Ліпінецом (18-3-1, 13 KO), це був його дебют у легкій велтервійтовій вазі після важкої поразки від Франка Мартіна в легкій вазі у грудні 2023 року.

Зараз Рівера зосередився на Лопесі (21-1, 13 KO), 27-річному боксерові, який востаннє боксував у липні, перемігши Стіва Клеггітта (38-8-2, 26 KO). Виступ Лопеса, враховуючи неоднозначну кар’єру Клеггітта, не справив враження на Ріверу.

Мішель Рівера: Виклик еліті легкого велтера

«Він відомий боєць, але я впевнений, що маю навички, щоб його перемогти», — заявив Рівера. «Я бачив його поразки, наприклад, від Сандора Мартіна, і йому все ще дають бої з топовими противниками. Він не такий хороший, як кажуть, і я знаю, що можу його перемогти. Я вже відоме ім’я в цій вазі, а він боксує з хлопцями, які мають вісім поразок. Я один з найкращих у легкій велтервійтовій вазі, але вони хочуть лише боїв, які, на їхню думку, можуть виграти. Я хочу титул чемпіона світу, і я готовий зробити це».

Рівера не виключає можливості поєдинку з Хані (31-0, 15 KO) чи Гарсією (24-1, 20 KO), обидва з яких зараз неактивні. Перемогу Хані над Гарсією роздільним рішенням суддів було анульовано через позитивний тест Гарсії на допінг, а сам Гарсія зараз відсторонений від змагань.

«Бокс — це більше бізнес, ніж спорт. Я знаю, що ці бої врешті-решт відбудуться», — сказав Рівера. «Коли Райан Гарсія шукає суперника, моє ім’я завжди на столі, але його ніколи не вибирають. Ці великі хлопці не хочуть битися з такими справжніми бійцями, як я».

Зараз Рівера займає 14-те місце за рейтингом IBF та WBC. Він вважає, що його різнобічні навички роблять його небезпечним суперником для будь-кого в дивізіоні.

«Я можу бити, я добре рухаюсь, і я готовий до будь-якого з них», — підсумував Рівера.

Лукас Кетелле — член Асоціації боксерських журналістів Америки та автор книги «Inside The Ropes of Boxing» (доступна на Amazon). Зв’яжіться з ним в X @LukieBoxing.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI