Зруйнований Фрейзер Кларк готується до операції після перелому щелепи

Зруйнований Фрейзер Кларк готується до операції після перелому щелепи

Підступний нокаут та сумні наслідки бою у Ріяді

Бій між Фабіо Вардлі та Фрейзером Кларком у Ріяді став справжньою сенсацією. Очікуваний реванш після нічиєї у 12-раундовому поєдинку перетворився на блискавичну перемогу Вардлі нокаутом у першому ж раунді. Ця перемога була не лише вражаючою, але й викликала занепокоєння через важкі травми, отримані Кларком, що ще раз підкреслило небезпеку боксу як виду спорту.


Надзвичайно руйнівний нокаут, який завдав британський чемпіон у важкій вазі Фабіо Вардлі минулої ночі у своєму великому реванші з Фрейзером Кларком, був просто жорстоким. Шокуючий вигляд голови Кларка, «вм’ятого» від серії правих прямих Вардлі, був просто тривожним. Це насильницьке нагадування про те, наскільки небезпечним є бокс, вражаючий нокаут Вардлі у першому раунді ніхто не передбачав.

Перший бій між Вардлі та Кларком, як відомо, був справжньою війною, 12-раундовою війною, що завершилася внічию. Перед реваншем багато хто з нас був готовий побачити ще один жорсткий і виснажливий бій. Однак, деякі тривожні дзвіночки пролунали, коли Кларк, олімпійський бронзовий призер, зважився на значно більшу вагу – 271 фунт. Але всі думки про те, що «Великий Фрез» виснажиться у процесі бою, виявилися марними, оскільки Вардлі швидко здолав свого суперника у Ріяді.

Вардлі знищує Кларка: жорстоке завершення реваншу

Вардлі (тепер 18-0-1 (17)) уразив Кларка сильним прямим ударом зверху в голову, а потім провів лівий хук, після чого ще один правий прямий, який підкосив ноги Кларка та послав його на канвас. Все було закінчено; скляний погляд Кларка був достатнім, щоб переконати рефері зупинити бій. «Вм’ятина» на голові Кларка була відразу помітна, і побитий боєць має пройти операцію в лікарні через зламану щелепу (або, можливо, вже пройшов на момент написання статті).

Звичайно, ми всі сподіваємося, що Кларк (8-1-1 (6)) повністю одужає. Але чи зможе Кларк відновитися після такої руйнівної, жорстокої поразки нокаутом?

Щодо Вардлі, він прагне поборотися за титул чемпіона світу найближчим часом, проте вже було запропоновано, що він може взяти участь у майбутньому лютневому заході, який очолить другий турнір «5 проти 5» між боксерами Queensbury та Matchroom. Це може означати, що Вардлі побореться зі своїм хорошим другом Джонні Фішером, який також непереможений.

Вардлі сказав, що «якщо зателефонують», він візьме бій, бо бізнес є бізнес.

«Він мій хороший друг; він бажав мені всього найкращого в цьому бою. Це був би складний бій; врешті-решт, це бізнес», — сказав Вардлі IFL TV про можливий бій з Фішером (12-0 (11)). «Якщо зателефонують, значить зателефонують».

Вардлі показав значне покращення як боєць на шляху до вершини, якої він сподівається досягти. Минулої ночі Вардлі продемонстрував, наскільки він небезпечний і як сильно він б’є. Бій між Вардлі та Фішером став би справжнім видовищем.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI