Бельгія проти Франції: Попередній огляд, прогнози та склади

Бельгія проти Франції: Попередній огляд, прогнози та склади

Бельгія – Франція: Дербі у Брюсселі

Понеділкового вечора Брюссель стане ареною запеклого протистояння у рамках Ліги Націй: зійдуться національні збірні Бельгії та Франції. Обидві команди прагнуть наздогнати лідера групи А2 – Італію. Бельгія, після нічиєї з “Скуадро Адзурро” у четвер, має чотири очки після трьох матчів. Перемога над Францією стане критично важливою для “Червоних дияволів”, щоб мати шанси на перше місце та вихід до фінальної стадії змагань наступного року. Натомість Франція, незважаючи на відсутність деяких зіркових гравців, прагне продовжити свою переможну серію проти Бельгії. Чи зможуть “Червоні дияволи” дати бій “Ле Блю”? Розглянемо детальніше передматчеву ситуацію.


Золоте покоління проти нових зірок: хто здобуде перемогу у Лізі Націй?

Битва за вершину групи А2 Ліги Націй розгортається у Брюсселі, де Бельгія прийматиме Францію. Після нічиєї з Італією (2-2) у четвер, “Червоні дияволи” прагнуть реабілітуватися та здобути перемогу над своїми сусідами. Франція, у свою чергу, перемогла Ізраїль з розгромним рахунком 4-1 у тому ж ігровому турі.

Історія протистоянь останніх п’яти матчів свідчить про перевагу Франції – чотири перемоги та одна поразка (у 2015 році). Однак, Бельгія сподівається перервати цю серію. Цікаво, що на Євро-2024 Франція виграла у Бельгії (1-0) у 1/8 фіналу.

У складі Бельгії є значні втрати: Кевін Де Брюйне (травма тазу), Ромелу Лукаку (не викликаний до збірної), Тібо Куртуа (травма). Матс Сельс також вибув зі складу через травму. Очікується, що в воротах стане Коен Кастельс.

Передбачуваний склад Бельгії (3-4-3): Кастельс; Дебаст, Фаес, Теат; Кастань, Тілеманс, Мангала, Де Кюйпер; Троссард, Опенда, Доку.

Зі складу Франції вибули Антуан Грізманн (завершив міжнародну кар’єру) та Кільян Мбаппе (не викликаний). Очікується, що команду вперед поведе Рандаль Коло Муані у підтримці Майкла Олісе та Бредлі Барколи. У центрі поля можлива поява Маттео Гендузі поряд з Тчуамені та Камавінга.

Передбачуваний склад Франції (4-3-3): Меньян; Кунде, Конате, Саліба, Ернандес; Тчуамені, Камавінга, Гендузі; Олісе, Коло Муані, Баркола.

Бельгія переживає зміну поколінь, і відсутність ключових гравців значно послаблює її шанси. Хоча Франція також не в повному складі, їм прогнозують успіх у цьому матчі. Очікується гра з мінімальною кількістю голів, оскільки головний тренер збірної Франції, Дідьє Дешам, відомий своїм прагматичним стилем гри.

Прогноз: Бельгія 0-2 Франція

Читайте останні новини, передматчеві огляди та рейтинги гравців Ліги Націй!

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI