Амбітні плани Девіна Гейні та скептицизм фанатів після поразки від Райана Гарсії.

Амбітні плани Девіна Гейні та скептицизм фанатів після поразки від Райана Гарсії.

Гейні проти світу: Чи стане Девін чемпіоном №1 незалежно від вагової категорії?

Поразка Девіна Гейні від Райана Гарсії шокувала боксерський світ. Незважаючи на це, Гейні наполегливо заявляє про свої наміри стати найкращим боксером незалежно від вагової категорії (P4P). Його твердження викликало хвилю критики та спекуляцій щодо його майбутнього та реальності амбіцій. Чи може Гейні, враховуючи його останню поразку, досягти вершини рейтингу P4P? Розглянемо його шлях до заповітної мети та думки експертів.

Девін Гейні відреагував на свою 5-ту позицію у рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії за версією Артура Бетербієва, заявивши, що незабаром стане №1. Ця заява викликала шквал насмішок від шанувальників боксу.

Щоб досягти вершини, Гейні необхідно перемогти низку провідних боксерів, незалежно від обраної ним вагової категорії. Багато шанувальників сумніваються в його мотивації, припускаючи, що він прагне лише до грошового реваншу з Райаном Гарсією, після чого може й завершити кар’єру.

Припустимо, Ганей перейде до вагової категорії до 66,7 кг (велтервейт). Тоді йому необхідно перемогти таких боксерів:

  1. Джарон “Чоботи” Енніс
  2. Браян Норман-молодший
  3. Маріо Барріос
  4. Еймантас Станіоніс

Перемога над усіма чотирма потенційно забезпечить Гейні високе місце в рейтингу P4P, хоча й не гарантує перше місце, оскільки лише Енніс має високий рейтинг серед цього квартету. Гейні має потенціал виступати і в наступній вазі – до 72,6 кг (напівсередня вага). У цій категорії для досягнення вершини йому потрібно здолати таких боксерів, як Теренс Кроуфорд, Себастьян Фудоре або Тім Цзю. Перемога над Еннісом та одним-двома з цих боксерів може виявитись достатньою.

Багато шанувальників вважають колишнього чемпіона світу у двох вагових категоріях Ганея (31-0, 15 KO) виснаженим після поразки від Райана Гарсії 20 квітня цього року засудженням більшістю суддів. Гейні був тричі нокаутований у тому бою і виглядав переграним. З того часу він не боксував і зараз подає на Райана Гарсію до суду з кількох причин.

Вони також зазначають, що чемпіон світу у напівважкій вазі Бетербієв нещодавно заявив, що не дивиться боксу.

Повернення Гейні після поразки може бути складним, оскільки його суперники будуть використовувати тактику Гарсії, зосереджуючись на коротких лівих хуках в голову. Гейні не зміг блокувати ці удари протягом усього бою і неодноразово був травмований.

«Девіну потрібно відновити впевненість у собі. Тому я не думаю, що йому варто одразу ж йти на реванш, особливо з Райаном Гарсією», – сказав Кріс Алджієрі в інтерв’ю Probox TV. «Я думаю, що йому потрібно відновити свою форму, комбінації та темп. Все це дуже важливо для боксера».

Тім Бредлі додав: «Я критикував Гейні, але все ж вважаю, що його позов до суду – це слабо. Він подає на багато різних підстав, сподіваючись, що хоча б одна з них спрацює».

(Включена цитата твіту Гейні)

Таким чином, шлях Гейні до вершини рейтингу P4P є довгим та непростим. Його поразка від Гарсії створила серйозні сумніви, і для підтвердження своїх амбіцій йому потрібні переконливі перемоги над провідними боксерами різних вагових категорій.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI