Сівенеті Нонтшінга обіцяє знову піднятися після поразки від Масамічі Ябукі

Сівенеті Нонтшінга обіцяє знову піднятися після поразки від Масамічі Ябукі

Повернення Чемпіона: Нонтшінга обіцяє тричі підкорити світ боксу

Південноафриканський боксер Сівенаті Нонтшінга, екс-чемпіон світу за версією IBF у найлегшій вазі, заявив про свій намір повернутися на вершину та стати триразовим чемпіоном світу після поразки від японської зірки Масамічі Ябукі. Поєдинок, що відбувся у Токонаме в суботу, завершився технічним нокаутом на дев’ятому раунді на користь Ябукі. Незважаючи на розчарування, Нонтшінга демонструє незламний дух та прагнення до нових перемог, враховуючи цю поразку як цінний урок на шляху до майбутніх тріумфів. Детальніше про його реакцію на поразку та плани на майбутнє – у цій статті.

Колишній чемпіон світу за версією IBF у найлегшій вазі Сівенаті Нонтшінга поклявся відновитися та стати триразовим чемпіоном світу після втрати свого титулу у поєдинку з потужним японським боксером Масамічі Ябукі.

Піднесення після падіння: Південноафриканський боксер планує реванш після поразки від Ябукі

Південноафриканський боксер програв технічним нокаутом у дев’ятому раунді в Токонаме в суботу. Ця поразка стала для нього другою в кар’єрі, першу ж він вже встиг помстити, перемігши Адріана Куріеля.

«Ви знаєте мої настрої. Я повернуся до тренувань, важко працюватиму, залишатимусь скромним, як і раніше, я вчуся, я на землі, я ніколи не зміню себе. Я ніколи не дозволю поразкам визначати мене», – сказав Нонтшінга, якого тричі збивали з ніг, в інтерв’ю SA Boxingtalk.

«Він влучив мені хорошим ударом, якого я не бачив. Я намагався подивитися на свій куток, але нікого не бачив. Я просто чув шум».

«Переміг найсильніший», – додав 25-річний боксер, який тепер має рекорд 13-2 (10 KO).

«Я залишуся в залі. Я буду продовжувати наполегливо працювати. Це лише незначний збій, тепер час стати триразовим чемпіоном світу… Це не невдача, це навчальна крива. Я знову повернуся».

«Все сталося так, як сталося. Я не соромлюся своїх поразок… Це не кінець світу. Я ще молодий. Я знову буду на вершині».


Тренер південноафриканця Колін Натань зізнався, що після поєдинку відчував себе «розбитим».

«Ябукі дуже сильний», – сказав тренер. «Я відчував, що ми відстаємо, я відчував, що ми входжуємо в бій, але з потужною силою Ябукі… Він також дуже великий для вагової категорії 108 фунтів. Ми програли кращому на цю ніч. Це гірке пілюля, яку потрібно проковтнути, але, на жаль, ми всі повинні це зробити.

« Я бачив, що перший правий удар вибив з нього всю силу. Це виглядало так, ніби йому сказали: «Чувак, тобі треба піднятися». Той факт, що він підвівся і показав характер і серце, мене дуже пишає. Треба привітати Ябукі».

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI