Чи правий Ріддік Боу, коли каже, що Тайсон Ф’юрі “вже не той” і “не так сильно б’є, як раніше”?

Чи правий Ріддік Боу, коли каже, що Тайсон Ф’юрі “вже не той” і “не так сильно б’є, як раніше”?

Легендарний Рідик Боу стверджує, що Тайсон Ф’юрі вже не той, і передбачає перемогу Олександра Усика у реванші.

Легенда важкого боксу Рідик Боу, відомий своїм потужним ударом та вольовими якостями, поділився своїм прогнозом на майбутній бій-реванш між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком, що відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. У інтерв’ю для Pro Boxing Fans Боу висловив думку, що час Ф’юрі минув, і він вже не здатний витримувати удари на тому ж рівні, що й раніше. Чи має рацію Боу, і чи дійсно “Цар” втратив колишню міць? Розглянемо детальніше аргументи легендарного боксера та спробуємо оцінити шанси обох спортсменів.

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Рідик Боу стверджує, що для кожного бійця настає момент, коли він просто більше не хоче отримувати удари. У розмові з Pro Boxing Fans Боу зазначив, що, на його думку, цей момент настав для колишнього чемпіона світу Тайсона Ф’юрі. Прогнозуючи результат реваншу Ф’юрі та Олександра Усика 21 грудня, “Великий тато” передбачив повторну перемогу Усика.

Чи витримає “Цар”? Боу прогнозує поразку Ф’юрі від Усика

Боу, який колись сяяв на рингу і мав всі шанси на велику кар’єру, вважає, що Ф’юрі вже “не той”. Боу, переможений лише одним боксером – Евандером Холіфілдом – у другому бою їхньої захоплюючої трилогії, не вірить у третій бій між Усиком та Ф’юрі.

Не Ф’юрі,” – сказав Боу, відповідаючи на питання про переможця поєдинку 21 грудня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. – “Я не думаю, що він вже той самий. Він змінився. Він не може витримувати удари, як раніше. Навіть у мене був час, коли я втомився від цього, я більше не хотів отримувати удари.”

Отже, чи правий Боу? Чи справді Ф’юрі вже не здатний, або не бажає, витримувати удари, як раніше? Якщо реванш з Усиком зійдеться до того, хто більше хоче перемоги, то чи хоче Усик її більше? Чи пройшов пік Ф’юрі? Щодо стійкості до ударів, Ф’юрі демонстрував неймовірну здатність до відновлення протягом своєї кар’єри, і він зумів пережити бурю в дев’ятому раунді бою з Усиком у травні.

Але як довго Ф’юрі зможе витримувати удари та повертатися до бою? Чи побачимо ми, як Ф’юрі вперше в кар’єрі буде зупинений, можливо, навіть на ногах, 21 грудня? Витримувати сильні удари – це те, що доводиться робити всім бійцям, навіть найкращим захисникам. Чи зможе 36-річний Ф’юрі покластися на своє підборіддя у вирішальному реванші з технічним лівшею з України?

Будуть задані ще багато інших питань, коли ми наближатимемося до цього захоплюючого реваншу, але поки що, чи правий Боу, коли каже, що Ф’юрі вже не може витримувати удари, як раніше? І чи втомився Ф’юрі від боксу, як каже Боу про себе наприкінці своєї кар’єри?

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI