Жіноча Ліга Чемпіонів 2024-2025: Тріумф “Манчестер Сіті”: Пізня перемога в Лізі чемпіонів

Жіноча Ліга Чемпіонів 2024-2025: Тріумф “Манчестер Сіті”: Пізня перемога в Лізі чемпіонів

Драматичний матч проти СКН Санкт-Пільтен завершився перемогою “Манчестер Сіті” завдяки голу Мері Фаулер.

У захопливому матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА 2024-2025 “Манчестер Сіті” здобув непросту перемогу над австрійським клубом СКН Санкт-Пільтен з рахунком 3:2. Незважаючи на ранній гол Аланни Кеннеді, “городянки” двічі поступалися супернику, але завдяки голу Аоби Фуджіно та переможному удару головою Мері Фаулер за десять хвилин до кінця поєдинку здобули важливі три очки, продовживши свою переможну ходу в групі D.

Ця перемога стала першою виїзною для “Манчестер Сіті” в груповому етапі Ліги чемпіонів з березня 2021 року, і свідчить про високі амбіції команди цього сезону. Далі ми детальніше розглянемо хід захоплюючого матчу та ключові моменти.

“Манчестер Сіті” розпочав гру дуже активно та вже на шостій хвилині вийшов вперед. Юй Хасегава віддала пас на Аланну Кеннеді, яка з дальньої відстані пробила непереможного ударом повз Каріну Шлютер. На дев’ятій хвилині “містянки” мали чудовий шанс подвоїти рахунок, але Шлютер блискуче відбила м’яч після удару Джесс Парк, відхиленого Дженніфер Кляйн. За десять хвилин до перерви Мері Фаулер влучила в перекладину. Проте, Санкт-Пільтен зрівняв рахунок на 39-й хвилині, коли Мелані Бруннталер замкнула хаос в штрафному майданчику.

На початку другого тайму господарі вийшли вперед. Каміла Дубцова після красивого повороту в штрафному майданчику потужно пробила по воротах, вразивши воротаря. Однак, “Манчестер Сіті” швидко відновив паритет. Хлоє Келлі зробила чудову передачу на Аобу Фуджіно, яка зрівняла рахунок точним ударом. За десять хвилин до фінального свистка Фаулер знову стала головною героїнею, замкнувши кутовий від Лорен Хемп потужним ударом головою.

Ключові моменти та обговорення

Перед початком сезону в “Манчестер Сіті” говорили про повернення туди, де вони мають бути – до Ліги чемпіонів. Капітан команди Алекс Грінвуд зазначила, як “фруструюче” було перебувати поза європейськими змаганнями, але тепер вони “саме там, де мають бути”. Два матчі в турнірі підтверджують це. Здобувши перемогу над “Барселоною” у першому турі та продемонструвавши характер у матчі зі СКН Санкт-Пільтен, “Манчестер Сіті” довів, що заслуговує на високі місця.

Кращий гравець матчу

Аоба Фуджіно відіграла фантастично. Вона віддала гольову передачу на Кеннеді та забила сама. Молода японка продемонструвала високий рівень володіння м’ячем та відзначилася відбором м’яча.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI