ВІДЕО: Що далі для Фабіо Вардлі?

ВІДЕО: Що далі для Фабіо Вардлі?

Реванш Вардлі та Кларка: Нова Ера для Важковаговика?

Менш ніж сім місяців тому Фабіо Вардлі та Фрейзер Кларк зустрілися у захватному поєдинку непереможених важковаговиків. Зустріч двох різних стилів боксу подарувала глядачам захоплююче та конкурентне видовище.

Кларк демонстрував перевагу у техніці та фундаментальній підготовці, але вибуховий та непередбачуваний стиль Вардлі значною мірою нівелював цю перевагу, зробивши бій справді видовищним.

Після 12-ти раундів запеклої боротьби поєдинок завершився внічию. Цього ж вікенду відбувся реванш, що розділив думки фанатів.

Деякі вірили в коригування тактики Кларка, враховуючи його кращі загальні навички боксу. Інші ж ставили на швидкість та атлетизм Вардлі, вірячи у його здатність завдати нищівного удару. Друга група виявилася права. Вардлі продемонстрував вражаючу силу, нокаутувавши Кларка вже у першому раунді.

Цей нокаут був справді приголомшливим. Що ж чекає Вардлі далі? В даному огляді розглянемо як сам бій, так і майбутні можливості для Фабіо Вардлі.

YouTube відео
Підсумки бою та майбутні перспективи Фабіо Вардлі

 

Варіантів для подальшого розвитку кар’єри Вардлі чимало: від боксерів з топ-20 до претендентів з нижньої половини топ-10. Безперечно, Вардлі отримає ще один шанс продемонструвати свої можливості на великій арені, можливо, навіть швидше, ніж очікувалося, враховуючи його переконливу перемогу над Кларком.

Отже, яким буде наступний крок для Фабіо Вардлі? Даний аналіз допоможе відповісти на це питання, коротко оглянувши суперництво Вардлі та Кларка та обговоривши потенційні майбутні поєдинки для Вардлі. Перегляньте відео для більш детального аналізу від Джеффрі Чіані (Geoffrey Ciani) у рубриці “Rummy’s Corner”.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI